Sådan køber du ægte Rolex-ure

I dag er der millioner af mennesker der køber og sælger Rolex ure og andre fine ure over internettet.
Det siges, at Rolex producerer omkring 650.000 til 800.000 ure årligt.
Desværre er det sådan at kopiproducenterne i verden producerer anslået 10 gange dette antal hvert år.
Hvad der engang var en gadesælgere-virksomhed drives i dag som multi-milliard dollar industri.

Uden at vide hvad man skal kigge efter, kan den gennemsnitlige Rolex forbruger let blive offer for svindlere.
Kendere kan helt sikkert skelne mellem en $ 5.000 Rolex og en $ 50 kopi-Rolex, men da der findes falske Rolex i stort antal er det uundgåeligt at det påvirker efterspørgslen på et eller andet niveau.

Den bedste og mest præcise måde at skelne en Rolex fra en kopi, er ved at kontrollere dens serienummer #, Modelnummer #, certifikat Underskrift (de 3 primære kontrol metoder, der anvendes af professionelle)

Klart bagstykke - Hvis du støder på en af disse, så spild ikke tid og penge på dem. Ofte vil en dårlig kopi have et klart bagstykke som giver dig mulighed for at se indersiden af uret. Rolex laver ikke ure med klare bagstykker / urkasser!

Graverede bagstykker - Igen, med undtagelse af en sjælden Damemodel (ca. 1990's) og "Sea-Dweller" modellen, laver Rolex ikke indgraverede logoer eller slogans på deres bagstykker.
Desuden er de fri for enhver type graveringer.

Hologram klistermærker - En ny-indkøbt Rolex-ur vil blive leveret med et 3-D hologram-kodet mærkat på bagstykket af urkassen.
Rolex "krone"-varemærket er sat lige over urets referencenummer og let kan identificeres, når de ses.
Ofte vil et falsk hologram, ikke engang have den 3-D-effekt, når de ses. Det er simpelthen et hårdt, konkret mønster, som ikke vil ændre i udseende overhovedet.
Hvis dette er tilfældet, er det helt sikkert en falsk Rolex.

Dato Forstørrelse - Alle ægte Rolex-ure med undtagelse af "Sea-Dweller" har funktioner "kyklopen", der forstørrer datoen 2,5 gange
Som du kan se på billedet ovenfor er "Cyclops" på falske Rolex betydeligt mindre, og en smule misvisende.
Disse er almindelige fejl foretaget af kopiproducenterne, og du vil se mange af dem i dag med en større font dato for at narre den intetanende forbruger.

Triplock Crown Seal - Dette vedrører ejere eller fremtidige ejere af Sea-Dweller, Submariner, og Daytona.
Disse tre modeller er udstyret med en "Triplock krone".
Billedet ovenfor viser, at den ægte Rolex udnytter den ekstra tætning af gummi O-ring på snoede rør mens de falske ikke gør, og har dårlig tætning.
Det er også værd at nævne, at dette er en individuel vurdering i enhver situation, for de som køber en brugte Rolex, hvor mange originale Rolex dele og tilbehør kan erstattes af ikke originale dele og tilbehør.

Micro-ætset Crystal - I 2002 begyndte Rolex med mikro-radering af Rolex "Coronet" eller "kronen" lige under 6 markøren.
Selv om det er bedre, kan det ses ved hjælp af en guldsmed's lup. På illustrationen kan du se, at den ægte "krone" er meget mere tydelig og robust i modsætning til den falske.
er uret dårligt designet er det også en klar indikation af en falsk Rolex.

Hvordan og hvor kan man købe ægte Rolex ure? På nettet er der masser af online Rolex forhandlere, og det er den hurtigste måde at købe ægte Brugte Rolex-ure til discount priser