Brugt Rolex

Der er en stor fejl at tro at folk, der køber et brugt Rolex ur, ikke har råd til et helt nyt ur - ellers kan man jo låne penge på nettet, eller tage et forbrugslån i banken. Den erklæring kan ikke være mere fjernt fra sandheden. Som de siger - vin bliver bedre med alderen. Det samme kan siges om et Rolex ur. Med korrekt pleje og vedligeholdelse,glæden ved et Rolex vare livet ud.
Et nyt Rolex ur vil, som de fleste luksusvarer, falde i værdi på op til 30% umiddelbart efter at du køber den. Brugte velholdte Rolex-ure holder i høj grad deres værdi, og med tiden kan de være meget mere værd end den oprindelige pris.
I øvrigt er det sådan at der med de meget få ændringer i design og modeller i løbet af årene, vil man næppe bemærke en forskel på et Rolex-ur, der er fra 1980, til et Rolex, der er fra år 2000.
Dette bidrager til, at et Rolex ur bevarer sin værdi over tid - også selvom det er brugt.

Brugte Rolex vil i mange tilfælde se ud,fungere og fremstå som et helt nyt Rolex.
Alle de certificerede brugte Rolex gennemgår hos forhandlerne timer af strenge kvalitetskontroller, tests og certificering.
Alle dele og tilbehør, herunder armbånd, krystaller, ringe og krone, vil blive omhyggeligt undersøgt af Rolex certificerede urmagere for kosmetiske og æstetiske mangler.
Således vil du ikke finde nogen ridser, støv, fugt ophobning, eller andre fejl, når du køber et brugt Rolex-ur på nettet fra en autoriseret forhandler.

Hvordan og hvor kan man købe ægte Rolex-ure? Der er masser af online Rolex forhandlere, og det er den hurtigste måde at købe autentiske Brugt Rolex-ure til discount priser.
Både dame og hereure i brugte Rolex ure, og de populære Rolex Datejust Armbåndsure fås brugte.

Ægte brugte Rolex Armbåndsure til discountpriser kan også købes hos guldsmede og urmagere, men husk min anbefaling - Brugte Rolex-ure skal du købe hos en autoriseret forhandler med certifikat.